Header menu

Annonceringsportal

Forside

Københavns Kommunes vandhandleplan 2010-15 er vedtaget

Officiel titel Københavns Kommune har vedtaget vandhandleplan 2010-15
Bydele Indre By Vesterbro - Kongens Enghave Nørrebro Østerbro Amager Øst Amager Vest Valby Bispebjerg Vanløse Brønshøj-Husum
Emneord Andet
Introtekst Vandhandleplanen beskriver kommunens tiltag for at leve op til Statens vandplaner for at sikre god økologisk tilstand i kommunens vandområder.
Beskrivelse

Københavns Kommunes vandhandleplan blev vedtaget af Borgerrepræsentationen den 12. november 2015. Planen er delt op i to dele: Del 1 - Overfladevand og del 2 - Grundvand, som beskriver  retningslinjer, og indsatser, som kommunen vil udføre.

Klagevejledning

Der kan klages over vandhandleplanen, for så vidt angår planens indhold og tilvejebringelse. Der kan klages til Natur- og Miljøklagenævnet frem til fire uger, efter vandhandleplanen er offentlig bekendtgjort, jf. Miljømålslovens §§ 53 og 56. Klagen skal indgives skriftligt ved anvendelse af digital selvbetjening inden den 22. december 2015.

Hvem kan klage?
Det er fastlagt i miljømålslovens § 55 at følgende kan klage: Miljøministeren, Enhver, der har en individuel, væsentlig interesse i sagens udfald, Offentlige myndigheder, Lokale foreninger og organisationer, som har en væsentlig interesse i afgørelsen, Landsdækkende foreninger og organisationer, hvis hovedformål er beskyttelse af natur og miljø, samt Landsdækkende foreninger og organisationer, som efter deres formål varetager væsentlige rekreative interesser, når afgørelsen berører sådanne interesser.

Klageproces

Klage skal indgives via klageportalen, som er at finde på forsiden af www.nmkn.dk. Herfra logges der på henholdsvis via www.borger.dk for borgere og www.virk.dk for virksomheder, foreninger, myndigheder og tilsvarende.

Klagegebyr
Det koster et gebyr at få behandlet en klage i Natur- og Miljøklagenævnet. Information om Natur- og Miljøklagenævnets klagegebyr kan findes på www.nmkn.dk under ?Vejledninger?.





AfgørelserDel 1 - Overfladevand
Del 2 - Grundvand
Publiceret 2015-11-24 13:06:00
Publiceret indtil 2015-12-22
Sgsnr. 2015-0176507
Ansvarlig Center for Miljøbeskyttelse, Vand og VVM