Header menu

Annonceringsportal

Forside

Tilladelse til mellemdeponering og genanvendelse af ren og lettere forurenet jord på Enghavevej 76/Sønder Boulevard 133. Matr.nr. 1498 Udenbys Vester Kvarter

Officiel titel Tilladelse efter miljøbeskyttelseslovens §19 til mellemdeponering og genanvendelse af ren og lettere forurenet jord på Enghavevej 76/Sønder Boulevard 133. Matr.nr. 1498 Udenbys Vester Kvarter
Bydele Vesterbro - Kongens Enghave
Emneord Tilladelse til genanvendelse
Introtekst Område for Miljø og Byliv har givet Q8 Danmark A/S tilladelse til at mellemdeponere og genanvende ren og lettere forurenet jord i forbindelse med oprensning af benzinforurening og efterfølgende retablering af udgravning.
Beskrivelse Da den ønskede genanvendelse af forurenet jord kan indebære en risiko for forurening af jord og grundvand, kræves en vurdering efter § 19, stk. 1, i miljøbeskyttelsesloven. 

Område for Miljø og Byliv
 vurderer på baggrund af det fremsendte ansøgningsmateriale, at genanvendelsen ikke vil medføre nogen væsentlig risiko for forurening af jord og grundvand. 

Afgørelsen kan for så vidt angår retlige forhold påklages til Miljø- og Fødevareklagenævnet. 

Klage skal indgives via Miljø- og Fødevareklagenævnets klageportal https://naevneneshus.dk/ frem til fire uger, efter tidspunktet for afgørelsens offentliggørelse.


Miljø- og Fødevareklagenævnet opkræver et klagegebyr. 

Søgsmålsfristen for domstolsprøvelse af afgørelsen er 6 måneder efter bekendtgørelsen.

 Bemærk at Miljø- og Fødevareklagenævnet som udgangspunkt skal afvise en klage, der kommer uden om klageportalen, hvis der ikke er særlige grunde til det.
AfgørelserTilladelse
Publiceret 2020-09-25 12:12:00
Publiceret indtil 2020-10-23
Sgsnr. 2020-0205419
Ansvarlig Teknik- og Miljøforvaltningen Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed Jord og Grundvand