Header menu

Annonceringsportal

Forside

Tilladelse til anvendelse af produkter fra WEBAC til tætning

Officiel titel § 19 tilladelse til anvendelse af produkter fra WEBAC til udførelse af ankerboringer og tætning af sekantpæle-vægge ved Statens Naturhistoriske Museum
Bydele Indre By
Emneord Andet
Introtekst Per Aarsleff ønsker at anvende en række produkter fra WEBAC til at tætne sekantpælevægge og ankerboringer i forbindelse med etableringen af nyt Statens Naturhistorisk Museum for Vejdirektoratet/Bygningsstyrelsen
Beskrivelse
Per Aarsleff A/S har ansøgt om tilladelse til anvendelse af injicerings-produkter fra WEBAC til tætning af revner/lækager i sekantpælevægge og ankerboringer i forbindelse med etablering af nyt Statens Naturhistorisk Museum.
Da den ønskede anvendelse af produkterne kan indebære en risiko for forurening af jord og grundvand, kræver anvendelsen en vurdering ef-ter § 19 i Miljøbeskyttelsesloven.
I henhold til § 29 i spildevandsbekendtgørelsen må der ikke ske tilførsel til grundvandet af stoffer nævnt i bekendtgørelsens bilag 2, bortset fra stoffer, der må anses for irrelevante på grund af deres ringe risiko for toksicitet, persistens og evne til bioakkumulation.
De oplysninger, der har ligget til grund for denne tilladelse fremgår af referencelisten.

Klagevejledning
Denne afgørelse kan ikke påklages til anden administrativ myndighed, jf. §3 i Lov nr. 381 af 26/4 2017 om anlæg af et nyt Statens Naturhistorisk Museum. Dog kan afgørelsen påklages af Bygningsstyrelsen. Bygnings-styrelsen kan klage over afgørelsen til Transport-, Bygnings- og Boligministeren. Klager skal indgives inden den 23. 10. 2020.

Søgsmål
Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved domstolene, skal der anlægges sag inden 6 måneder fra meddelelse eller offentliggørelse af afgørelsen, jf. miljøbeskyttelsesloven § 101, stk. 1.
AfgørelserTilladelse
Publiceret 2020-09-28 06:27:00
Publiceret indtil 2020-10-26
Sgsnr. 2020-0200862
Ansvarlig Jord og Grundvand, Område for Miljø og Byliv, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed, Teknik- og Miljøforvaltningen