Header menu

Annonceringsportal

Forside

Tilladelse til udledning af overfladevand fra cykelrute

Officiel titel Tilladelse efter lov om miljøbeskyttelse § 28 stk. 1 til udledning og nedsivning af overfladevand fra cykelsti
Bydele Brønshøj-Husum
Emneord Udledningstilladelse
Introtekst I henhold til lov om miljøbeskyttelse § 28 stk. 1, jf. bekendtgørelse nr. 1218 af 25. november 2019 meddeles tilladelse til permanent udledning og nedsivning fra strækning af cykelrute. Udledning og nedsivning består udelukkende af overfladevand fra cykelstien.
Beskrivelse I forbindelse med udvidelse af cykelruten langs Hillerød motorvejen skal den eksisterende cykelsti udvides med ca. 1,5 m til i alt 4 meters bredde.
Ansøgningen vedrører udvidelse på en strækning af cykelstien mellem krydset Mosesvinget/Hareskovvej og kommunegrænsen til Gladsaxe Kommune.  

Det er Teknik- og Miljøforvaltningens vurdering, at udledningen er forenelige med vandkvalitet og de hydrauliske forhold.   Den ansøgte ændring i afvandingen medfører ikke en tilstandsændring i området. Det er lagt til grund at hverken naturforhold, miljøforhold eller fysiske forhold vil blive påvirket i de ferske vandområder, idet der er tale om anlæg inde på land nær i området ved Utterslev Mose. For at leve op til krav til vandkvaliteten i det udledte vand er der stillet krav med relation til vandkvaliteten i det afledte overfladevand.
AfgørelserTilladelse efter miljøbeskyttelseslovens § 28 stk. 1
Publiceret 2020-10-01 16:34:00
Publiceret indtil 2020-10-27
Sgsnr. 2020-0177119
Ansvarlig Teknik- og Miljøforvaltningen, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed, Vand & VVM vand@kk.dk