Header menu

Annonceringsportal

Forside

§ 19 tilladelse uden vilkår til anvendelse af cementgrout

Officiel titel § 19 tilladelse til anvendelse af cementgrout til tætning af tunneløjne
Bydele Vesterbro - Kongens Enghave Valby
Emneord Andet
Introtekst I forbindelse med nedlukning af grundvandskontrollen på metrobyggepladserne kan der være behov for at tætne overgangen mellem metrotunnel og metroskakte, tunneløjne. Der er tidligere meddelt tilladelse til at anvende polyurethanproduktet Carbopur til formålet. For at begrænse anvendelsen af Carbopur ønsker Tunn3l JV I/S at anvende cementgrout til formålet.
Beskrivelse Afgørelse Forudsat at projektet udføres som beskrevet i ansøgningen, jf. referencer, meddeler Område for Miljø og Byliv hermed tilladelse efter § 19, stk. 1 i miljøbeskyttelsesloven til anvendelse af basis cement (CEM II/A-LL 52,5 R) tilsat vand uden vilkår.    

Klageadgang
Denne afgørelse kan ikke påklages til anden administrativ myndighed., jf. Lov nr. 748 af 25. juni 2014 om ændring af lov om en Cityring og ligningsloven, § 14 c. Dog kan afgørelsen påklages af Metroselskabet. Metroselskabet kan klage over afgørelsen til Miljøministeren.     Send klagen til:   Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen Jord og Grundvand Njalsgade 13-15 Postboks 380, 1502 København V metrosyd@tmf.kk.dk   Vi sørger for at sende klagen videre til Miljøministeren sammen med det materiale, der er brugt i sagsbehandlingen.  

Søgsmål
Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved domstolene, skal der anlægges sag inden 6 måneder fra meddelelse af afgørelsen, jf. miljøbeskyttelsesloven § 101, stk. 1.   Tilladelsen annonceres på ?Annonceringsportalen? for Københavns Kommune.   Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på e-mail metrosyd@tmf.kk.dk  
AfgørelserTilladelse uden vilkår
Publiceret 2022-07-29 12:22:00
Publiceret indtil 2022-08-26
Sgsnr. 2022-0240949
Ansvarlig Jord og Grundvand, Område for Miljø og Byliv, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed, Teknik- og Miljøforvaltningen, Københavns Kommune