Header menu

Annonceringsportal

Forside

Screeningsafgørelse om at udvidelse af arbejdstid ved Ny Ellebjerg station er omfattet af krav om miljøvurdering

Officiel titel Screeningsafgørelse om at udvidelse af arbejdstiden for etablering af omstigningsområde ved Ny Ellebjerg station forudsætter tilladelse efter miljøvurderingslovens § 15.
Bydele Valby
Emneord VVM-afgørelse (miljøpåvirkning)
Introtekst Københavns Kommune har den 15. august 2022 truffet screeningsafgørelse om, at udvidelse af arbejdstiden for etablering af sidste etape af omstigningsområdet ved Ny Ellebjerg station kan forventes at få væsentlig indvirkning på miljøet og således forudsætter en tilladelse efter miljøvurderingslovens § 15 og udarbejdelse af en miljøkonsekvensrapport.
Beskrivelse Metroselskabet har søgt om at udvide arbejdstiden for etablering af sidste etape af omstigningsområdet ved Ny Ellebjerg station.

Københavns Kommune har den 15. august 2022 truffet screeningsafgørelse om, at udvidelse af arbejdstiden for etablering af sidste etape af omstigningsområdet ved Ny Ellebjerg station kan forventes at få væsentlig indvirkning på miljøet og således forudsætter en tilladelse efter miljøvurderingslovens § 15 og udarbejdelse af en miljøkonsekvensrapport.

Klageberettigede kan påklage afgørelsen til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Klagefristen er 4 uger.
AfgørelserScreeningsafgørelse om at udvidelse af arbejdstiden for etablering af omstigningsområdet ved Ny Ellebjerg station forudsætter tilladelse efter miljøvurderingslovens § 15
Publiceret 2022-08-15 15:39:00
Publiceret indtil 2022-09-13
Sgsnr. 2022-0042034
Ansvarlig Merete Andersen Center for Byudvikling Økonomiforvaltningen