Legepladsen i Utterslev Mose ud for Pilesvinget 65

Adresse

Pilesvinget for enden af Klintevej
2700 Brønshøj

Praktisk info

  • Der forefindes toilet
  • Legepladsen har ikke pædagogisk personale

Lidt om legepladsen

"Edderkoppelegepladsen" ligger på en stor plæne i den vestlige ende af Utterslev Mose.

Legepladsen er udfordrende for både små og større børn. De små kan boltre sig på en kæmpesnegl, der bærer et eventyrligt hurlumhejhus på sin ryg med bl.a. klatrevæg, rebstiger, hængebro, læskur, trapper, rutsjebane og kravlenet over til et legeblad i overstørrelse.

De større børn - og de små med lidt hjælp fra en voksen - kan give sig i kast med kæmpeedderkoppen. Edderkoppens lange ben kan bruges som klatrevæg, og via en rebstige kan børnene klatre op gennem dyrets gab og ind i dets mave. Herfra kan de balancere videre over et gangbræt til kæmpesneglen - hvis de altså tør.

Legepladsen har også gyngestativ, og i græsset ned mod vandet holder store flokke af grågæs til. Kommer I om foråret, vralter hunnerne rundt med små "børnehaver" af dunede gæslinger omkring sig.

Der er piletræer og masser af krat ved legepladsen, hvor børnene kan lege junglelege og gemmeleg på de selvtrådte stier.

Stemningsbilleder

Klik på billederne for at gøre dem større. Herefter kan du skifte mellem billederne med piletasterne.

  • Utterslev Mose ud for Pilesvinget 65
  • Utterslev Mose ud for Pilesvinget 65

Her ligger legepladsen

Smiley'en midt på kortet viser, hvor legepladsen ligger. Vil du se flere legepladser i området, så tjek kortet ud på forsiden, der har alle legepladserne i byen.


Legeplads med pædagogisk personale Legeplads med pædagogisk personale  
Legeplads uden personale Legeplads uden personale