Legepladsen Elba i Filipsparken

 

Adresse

Parmagade 45
2300 København S
Telefon: 32 97 20 30

Åbningstider

I sommersæsonen (30. april - 23. september) hverdage 9.30 – 18. Søndage 10 – 17.
I mellemsæson (24. september – 2. december og 28. januar til 28. april) hverdage 9.30 – 17.
I Vintersæson (3. december – 27. januar) hverdage 9.30 – 16.

Praktisk info

Lidt om legepladsen

Den bemandede legeplads i Filipsparken er et gratis aktivitetstilbud, hvor man frit kan komme og gå, som man har lyst, og alle kan være med til at bestemme, hvad der skal ske på legepladsen. Legepladsen er også et aktivitetstilbud for børnefamilier, dagplejer, børneinstitutioner og skoler.

I legepladsens hus er der masser sjove spil, lego, billard, PCer med netværk, så man kan spille med hinanden, mange muligheder for kreative udfoldelse med maling, klippe-klistre m.m. Vil man opholde sig i huset, skal man træffe aftale med personalet på legepladsen. Det er nemmest at få adgang om formiddagen, før børnene får fri fra skole.

Udendørsfaciliteterne er indhegnet og åben døgnet rundt. Der er et boldbur, boldbane på græs, udendørs skak, ludo samt bordtennis, kongebold, squareball og hinkeruder. For de lidt mindre børn er der et legelandskab med rutsjebane, klatrestativ, legehus, vippedyr, spindere, vippe, gynger og en stor sandkasse med legeskib. Vi fylder vand i den store soppesø om sommeren, og om vinteren laver vi skøjtebane på boldbanen.

Stemningsbilleder

Klik på billederne for at gøre dem større. Herefter kan du skifte mellem billederne med piletasterne.

Her ligger legepladsen

Smiley'en midt på kortet viser, hvor legepladsen ligger. Vil du se flere legepladser i området, kan du zoome ud på kortet og få flere smiley'er frem.


Legeplads med pædagogisk personale Legeplads med pædagogisk personale  
Legeplads uden personale Legeplads uden personale