Legepladsen i Allersgade

Adresse

i Thors Have mellem Allersgade og Thorsgade
2200 København N

Praktisk info

  • Legepladsen har ikke pædagogisk personale
  • Legepladsen er istandsat i 2009

Lidt om legepladsen

Den lille, hyggelige legeplads i Allersgade består af et bakket legelandskab fyldt med sjove legemuligheder og masser af grønne buske og træer.

Et sted er der indrettet et cirkelformet legeområde med højt edderkoppenet og legeting hele vejen rundt, blandt andet rebstige, rutsjebane, linegangsreb, brandmandsstige og klatrenet.

Midt på legepladsen er der til de mindste børn en lille, bevokset høj med legehuse, små stier, forhindringsbane og en bred rutsjebane.

Der er også borde, bænke og en lav, trappeformet tribune i træ, hvis nogen får lyst til at give et lille nummer eller sidde og få pusten.

Legepladsen blev sat i stand i 2009. Her kom der blandt andet nye hytter, heste, vandleg, fugleredegynge, sandkasse og en lille, ny cykelbane.

Ved siden af legepladsen er der et stort boldbur, som også er åbent for alle.

Legepladsen ligger for enden af den lille bypark Thors Have, hvor man kan gå sig en lille tur eller nyde solen mellem blomsterbede og frodige espalierer.

Thors Have er omgivet på alle sider af beboelsesejendomme med mange børnefamilier, og både legepladsen og boldburet bliver brugt flittigt af kvarterets børn og unge.

Stemningsbilleder

Klik på billederne for at gøre dem større. Herefter kan du skifte mellem billederne med piletasterne.

  • Allersgade

Her ligger legepladsen

Smiley'en midt på kortet viser, hvor legepladsen ligger. Vil du se flere legepladser i området, så tjek kortet ud på forsiden, der har alle legepladserne i byen.


Legeplads med pædagogisk personale Legeplads med pædagogisk personale  
Legeplads uden personale Legeplads uden personale