Header menu

Annonceringsportal

Forside

Ekspropriation til ombygning af kryds

Officiel titel Ekspropriation til ombygning af krydset Refshalevej / Forlandet samt etablering af dobbeltrettet cykelsti med fortov.
Bydele Indre By
Emneord Andet
Introtekst Københavns Kommune afholder åstedsforretning mandag den 4. november 2020 som forberedelse til ekspropriation til ombygning af krydset Refshalevej / Forlandet samt til etablering af dobbeltrettet cykelsti med fortov.
Beskrivelse Teknik- og Miljøudvalget i Københavns Kommune har vedtaget at ombygge og forbedre krydset ved Refshalevej / Forlandet, således at trafiksikkerheden forbedres for gående og cyklende. Vejene og krydset anvendes bl.a. af skolebørn mellem Margretheholmen og Christianshavns Skole.  

Krydset ved Refshalevej / Forlandet udgør i dag den eneste offentlige vejforbindelse til Refshaleøen, og i de kommende år forventes der en stigende trafikmængde i krydset.

Tiltagene skal således øge trafiksikkerheden, trygheden samt tilgængeligheden for cyklister, fodgængere og buspassagerer. Projektet vil ikke få konsekvenser for busdriften.

Der etableres et nyt, firbenet kryds med signalanlæg samt en ny, direkte adgang til krydset fra Margretheholmen i form af en dobbeltrettet cykelsti og fortov. Begge dele placeres nordvest for Vandflyverhangaren (Matr.nr. 651, Christianshavns Kvarter).
 

Der afholdes åstedsforretning med henblik på at gennemføre ekspropriation til erhvervelse af de nødvendige arealer og rettigheder. Åstedsforretningen afholdes i medfør af §§ 100 og 101 i vejloven (LBKG nr. 435 af 24. april 2024 om offentlige veje m.v.).  

Åstedsforretningen afholdes mandag den 4. november 2024, som angivet nedenfor:
 

- Kl.12.30: matr.nr. 651 Christianshavns Kvarter, København, beliggende Refshalevej 100, 1432 København K
   

Under åstedsforretningen besigtiges den berørte ejendom, og omfanget af den påtænkte ekspropriation påvises overfor ejer og brugere. Ejer, brugere og andre, der berøres af den planlagte ekspropriation, kan under åstedsforretningen eller inden for en frist på 4 uger efter åstedsforretningen fremsætte bemærkninger, indsigelser m.v. til projektet.
 

Dette opslag tjener til underretning for enhver, der har en retlig interesse at varetage i anledning af ekspropriationen. Ejeren af ovennævnte ejendom er indvarslet ved særskilt brev.  

Arealfortegnelse, kortmateriale m.v. kan rekvireres ved at kontakte Københavns Kommune på 
anlaeg-cykelogvej@kk.dk i tidsrummet fra den 7. oktober 2024 til den 4. november 2024.
Publiceret 2024-10-07 12:54:00
Publiceret indtil 2024-11-04
Sgsnr. 2024-0349862
Ansvarlig Maria Helledi