Header menu

Annonceringsportal

Forside

Tilladelse til anvendelse af SPETEC til tætning ved tunnelering på Kalvebod Skybrudstunnel

Officiel titel Tilladelse til anvendelse af SPETEC til tætning ved tunnelering på Kalvebod Skybrudstunnel
Bydele Vesterbro - Kongens Enghave
Emneord Andet
Introtekst HOFOR og Frederiksberg Forsyning har d. 30. november 2023 ansøgt om tilladelse til brug af produktet SPETEC til tætning i forbindelse med tunnelering ved anlægning af Kalvebod Skybruds-tunnel.
Beskrivelse I forbindelse med tunnelering af sidste strækning fra Kalvebod(KALV) til Sønder Boulevard(SB) ønsker HOFOR at kunne tætne med andre produkter end der tidligere er givet tilladelse til, da de anvendte produkter ikke har levet op til forventningerne og krævede væsentligt mere produkt end planlagt ved tætning af Seal. Tætningsprodukterne injiceres i revner for at tætne mod indtrængende grundvand. Hærdningen sker hurtigt, minutter, og revnerne har ofte et meget lille areal ud mod den omgivende jord og grundvand. Der forventes anvendt op til 425 kg produkt.

Klageadgang
Der kan klages over afgørelsen til Miljø- og Fødevareklagenævnet frem til fire uger, efter afgørelsen er meddelt eller offentliggjort, jf. miljøbeskyttelseslovens §§ 91 og 93. Klagen skal indgives via Miljø- og Fødevareklagenævnets digitale klageportal senest den 30. april 2024.   Klage skal indgives via klageportalen https://naevneneshus.dk/, hvor selve klageprocessen, betaling af gebyr m.v. også fremgår.
AfgørelserTilladelse til anvendelse af SPETEC til tætning ved tunnelering på Kalvebod Skybrudstunnel
Publiceret 2024-04-02 15:17:00
Publiceret indtil 2024-04-30
Sgsnr. 2022-0360668
Ansvarlig Pia Thomsen