Header menu

Annonceringsportal

Forside

§19-tilladelse til anvendelse af Kroghs sprøjtebeton i forbindelse med etablering af Nye Ellebjerg Station (København Syd)

Officiel titel §19-tilladelse til anvendelse af Kroghs sprøjtebeton i forbindelse med etablering af Nye Ellebjerg Station (København Syd)
Bydele Valby
Emneord Andet
Introtekst Metroselskabet I/S har på vegne af Per Aarsleff A/S og Aarsleff Rail A/S den 17. juni. 2024 ansøgt om tilladelse til anvendelse Kroghs sprøjtebeton, i forbindelse med afstivning af eksisterende spor og konstruktioner i byggeperioden ved CRSH7-projektet ved Nye Ellebjerg (København Syd).
Beskrivelse Da den ønskede anvendelse af produkterne kan indebære en risiko for forurening af jord og grundvand, kræver anvendelsen en vurdering efter § 19, stk. 1 i miljøbeskyttelsesloven.

Område for Miljø og Byliv vurderer, at der kan meddeles tillades til brugen af de ansøgte produkter med de krav til opbevaring og rapportering, der fremgår af vilkårene.

Klageadgang
Denne afgørelse kan ikke påklages til anden administrativ myndighed, jf. § 14 c. i Bekendtgørelse af lov om en Cityring (LBK nr. 1939 af 30/09/2021). Dog kan afgørelsen påklages af Metroselskabet. Metroselskabet kan klage over afgørelsen til Miljøministeren.

Søgsmål
Hvis afgørelsen ønskes prøvet ved domstolene, skal der anlægges sag inden 6 måneder fra meddelelse af afgørelsen, jf. miljøbeskyttelsesloven § 101, stk. 1.
Afgørelser§19-tilladelse til anvendelse af Kroghs sprøjtebeton i forbindelse med etablering af Nye Ellebjerg Station (København Syd)
Publiceret 2024-07-01 15:37:00
Publiceret indtil 2024-07-29
Sgsnr. 2024-0235602
Ansvarlig Teknik- og Miljøforvaltningen, Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed